CREMA TARTINABILA DE SOMN

Valoare energetică (kj/kcal):

731/176

Grasimi:

Din care acizi grasi saturati:

13,2g

2,9g

Glucide:

Din care zaharuri:

0,8g

0,8g

Proteine:

13,1g

Sare:

1,5g

IngrEdiente:

Carne de Somn (Clarias Gariepinus) minim 77% origine UE, apă potabila, ulei vegetal nehidrogenat de floarea-soarelui, praf de albuș de ou, sare de mare, condimente si ierburi aromatice (piper, cardamom, nucșoară, coriandru, ghimbir, ardei iute, dextroza, proteine vegetale, lămâie).

Metoda de producție: acvacultură

Origine: procesat in România


Alergeni: peste, proteina din ou

Poate contine urme de gluten.

 
Previous
Next

 

Cu ingrediente atent selecționate și cu o atenție deosebită la detalii, crema noastră tartinabilă de pește este un deliciu cremos și gustos, perfect pentru a fi savurat pe pâine proaspătă sau în combinație cu alte delicatese culinare.

CREMA TARTINABILA DE SOMN

Crema tartinabilă de somn este un preparat culinar fin, realizat din pește somn mărunțit sau blendat, amestecat cu diverse ingrediente pentru a obține o textură cremoasă și o aromă savuroasă. Crema tartinabilă de somn este ideală pentru a fi servită pe pâine, biscuiți, legume sau ca umplutură pentru diverse aperitive.

Beneficii:

Bogăție de proteine:

Crema tartinabilă de somn este o sursă excelentă de proteine de înaltă calitate, esențiale pentru creșterea și repararea țesuturilor, menținerea masei musculare și susținerea funcțiilor enzimatice și hormonale.

Acizi grași omega-3:

Peștele somn conține acizi grași omega-3, care sunt benefici pentru sănătatea cardiovasculară, reduc inflamațiile și sprijină funcția cognitivă.

Sursă importantă de vitamine și minerale:

Această cremă tartinabilă oferă o gamă largă de vitamine și minerale esențiale pentru sănătatea generală, funcționarea sistemului imunitar și sănătatea oaselor.

Aromă și gust plăcut:

Această cremă combină gustul delicat al somnului cu diverse condimente și ierburi, oferind un preparat aromat și gustos, care poate fi adaptat după preferințele individuale.

Aport caloric moderat:

În funcție de ingredientele alese, crema tartinabilă de somn poate avea un aport caloric moderat, fiind potrivită pentru o dietă echilibrată și sănătoasă.

Beneficii pentru sănătatea mentală:

Consumul de pește, inclusiv somn, poate contribui la sănătatea mentală datorită conținutului de acizi grași omega-3 și vitamine B, care sunt importante pentru funcția cognitivă și reducerea riscului de depresie.

Atractivă pentru toate vârstele:

Datorită gustului său plăcut și texturii cremoase, crema tartinabilă de somn este atractivă pentru toate vârstele, inclusiv pentru copii, care pot beneficia de valorile nutriționale ale peștelui într-un mod gustos.

 

Produse similare