ECO NRG SRL FISH FARM & FISH PROCESSING – INTRUN SINGUR LOC.

DE LA CRESTERE LA PROCESARE.

Cresterea si procesarea sunt efectuate de tehnologi germani. Impreuna cu acestia suntem capabili sa distingem si sa garantam calitatea produselor.

In procesul de crestere a pestelui Somn (Clarias Gariepinus) nu folosim niciun fel de antibiotic. 

PROCESARE PESTE

Suntem intr-o continua dezvoltare de noi retete, scopul nostru fiind sa furnizam produse sanatoase facute 100% din file de peste, preparate cu condimente naturale de cea mai buna calitate.

Afumare:

Pestele il afumam la cald intr-un mod autentic romanesc cu rumegus de fag netratat si fara adaos de arome artificiale.

Prin afumare, pestele se conserva, capatand o aroma placuta si o culoare minunata.

Fileul afumat din somn, are o culoare uniforma maroniu-aurie, gust delicat si o textura suculenta.

Prajire:

Fish balls (chiftelute) gata preparate, sunt cu ingrediente naturale, din file de peste, prajit in ulei de floarea soarelui si direct ambalat in skin, (Acest tip de ambalaj păstrează integritatea și prospețimea produsului).

Pasteurizare:

Crema Tartinabila din somn se prepara cu ingrediente naturale si este ambalata in borcane sigilate cu un capac special cara garanteaza calitatea produsului la un nivel inalt.

Congelare Rapida IQF:

IQF congelat înseamnă că produsul este înghețat într-un timp foarte scurt, astfel încât pereții celulari să nu se descompună și fileul să poată fi scos individual din ambalaj.

Fileul congelat IQF este tratat cu o glazură de apă potabilă, care protejează produsul de arderea prin congelare. (Glazura are rolul de a proteja produsul in timpul depozitarii)

In cazul în care produsul este ars prin congelare i se va schimba consistența, gustul si aspectul, astfel, cea mai bună protecție pentru produse congelate este: IQF cu glazura.

BENEFICIILE PEȘTELUI SOMN (CLARIAS GARIEPINUS)

  • Somnul impresionează din toate punctele de vedere: nu are solzi, iar carnea sa fermă, rozalie, este aproape fără oase și isi pastreaza forma atunci când se gateste. Are un gust mai apropiat de cel al carnii de vită si nu are mirosul tipic al pestelui.
  • Poate fi fiert, gatit la abur, la grătar sau prăjit. De asemenea, este ideal pentru burgeri de pește, produse afumate, file pane, pentru salate și multe altele.
    • Este sanatos, bogat in Acizi grasi Omega3 si ar trebui sa faca parte din dieta oricui.
    • Somnul este un pește cu un aport moderat de grăsimi, care este, de asemenea, o sursă bună de proteine de înaltă calitate.
    • Conține niveluri extrem de ridicate de vitamina B-12. Aceasta este responsabilă pentru fabricarea materialului genetic, formarea normală a globulelor roșii și sănătatea neurologică.
    • Pestele are o conversie foarte buna în comparație cu carnea animalelor terestre . Acest lucru subliniază potențialul si viitorul acvaculturii in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *