ECO NRG SRL FISH FARM & FISH PROCESSING – INTRUN SINGUR LOC.

 

DE LA CRESTERE LA PROCESARE.

Cresterea si procesarea sunt efectuate de tehnologi Germani. Astfel suntem capabili sa distingem si sa garantam calitatea produselor.

In procesul de crestere Somn african (Clarias gariepinus) nu folosim niciun fel de antibiotic. 

 

PROCESARE PESTE

Suntem intr-o continua dezvoltare de noi retete, scopul nostru este sa furnizam produse sanatoase facute 100% din file de peste, fara aditivi, preparate cu condimente naturale de cea mai buna calitate.

Afumare:

Pestele afumat se prepara intr-un mod traditionalul, la rece sau cald, cu rumegus de fag netratat si fara adaos de arome artificiale.

Prin afumare pestele se conserva capatand o aroma placuta si o culoare minunata.

Fileul Afumat din somn, are o culoare uniforma maroniu-aurie, gustul delicat si afumat in acelasi timp, avand o textura suculenta.

Prajire:

Fish balls (chiftelute), gata preparate, sunt cu ingrediente naturale, din file de peste, prajit in ulei de floarea soarelui si direct proaspat ambalat in skin, (Acest tip de ambalaj păstrează integritatea și prospețimea produsului).

Pasteurizare:

Crema Tartinabila (din somn sau somon) se prepara cu ingrediente naturale, fara conservant, fara aditivi, ambalat in borcane sigilate cu un capac special cara garanteaza calitatea produsului la un nivel inalt.

Congelare Rapida IQF:

IQF congelat înseamnă că produsul este înghețat într-un timp foarte scurt, astfel încât pereții celulari să nu se descompună și fileul să poată fi scos individual din ambalaj.

Fileul congelat IQF este tratat cu o glazură de apă potabilă, care protejează produsul de arderea prin congelare. (Glazura are rolul de a proteja produsul in timpul depozitarii)

In cazul în care produsul este ars prin congelare i se va schimba consistența, gustul si aspectul, astfel, cea mai bună protecție pentru produse congelate este: IQF cu glazura.

 

BENEFICIILE PEȘTELUI SOMN (CLARIAS GARIEPINUS)

  • Somnul impresionează în toate punctele: nu are solz. Carnea sa fermă, rozalie, este aproape fără oase și rămâne în formă atunci când se prăjește. Are un gust mai mult ca carnea de vită decât peștele și nici nu are mirosul tipic
  • Poate fi fiert, gatit la abur, la grătar sau prăjit. De asemenea, este ideal pentru burgeri de pește, produse afumate, file pane, pentru salate și multe altele.
  • Este sanatos, bogat in Acizi grasi Omega3 si ar trebui sa faca parte din dieta oricui.
  • Somnul este un pește cu un aport moderat de grăsimi, care este, de asemenea, o sursă bună de proteine de înaltă calitate.
  • Conține niveluri extrem de ridicate de vitamina B-12. Aceasta este responsabilă pentru fabricarea materialului genetic, formarea normală a globulelor roșii și sănătatea neurologică.
  • Pestele are o conversie foarte buna în comparație cu carnea animalelor terestre . Acest lucru subliniază potențialul si viitorul acvaculturii in Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *