File de Somn, afumat la cald

Valoare energetică (kj/kcal):

612/146

Grasimi:

Din care acizi grasi saturati:

6,3g

1,6g

Glucide:

Din care zaharuri:

0,3g

0,3g

Proteine:

22,0g

Sare:

2,7g

Ingrediente:

File de Somn (Clarias Gariepinus) minim 97,8% origine UE , sare de mare.

Metoda de producție: Acvacultură

Origine: Procesat in România

Alergeni: peste

Poate conține urme de gluten si proteina din ou.

Previous
Next

 

FISHMANN afumă peștele in mod autentic românesc, cu rumeguș de fag netratat si fără adaos de arome artificiale. Prin afumare peștele se conserva și capata o aroma placuta si o culoare deosebită. Acesta este sănătos si bogat in Omega-3.

FILE AFUMAT DE SOMN

Fileul de pește afumat este un produs obținut prin afumarea fileului de pește proaspăt, proces care implică expunerea acestuia la fum generat de arderea lemnului. Aceasta metodă tradițională de conservare adaugă peștelui o aromă distinctă și prelungește durata de valabilitate.

Beneficii:

Conservare îndelungată:

Procesul de afumare contribuie la conservarea peștelui, prelungindu-i durata de valabilitate fără a necesita aditivi artificiali sau conservanți. Fumul are proprietăți antibacteriene care ajută la prevenirea alterării.

Aromă și gust intens:

Afumarea conferă fileului de pește un gust bogat și savuros, apreciat în diverse preparate culinare. Aroma distinctă de fum adaugă complexitate și profunzime gustului, făcându-l ideal pentru aperitive, salate sau feluri principale.

Sursă excelentă de proteine:

Fileul de pește afumat este o sursă concentrată de proteine de înaltă calitate, esențiale pentru menținerea și repararea țesuturilor, funcționarea enzimelor și producerea hormonilor.

Conținut ridicat de acizi grași omega-3:

Aceste fileuri afumate sunt bogate în acizi grași omega-3. Acești acizi grași esențiali susțin sănătatea cardiovasculară, reduc inflamațiile și sprijină funcția cognitivă.

Bogăție de vitamine și minerale:

Fileurile de pește afumat sunt o sursă importantă de vitamine (A, D, B12) și minerale (selenium, iod, zinc), care sunt esențiale pentru sănătatea generală, inclusiv pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar și sănătatea oaselor.

Sursă de antioxidanți:

Procesul de afumare poate duce la formarea unor compuși antioxidanți în pește, care contribuie la reducerea stresului oxidativ și protejarea celulelor împotriva deteriorării.

Beneficii pentru sănătatea mentală:

Nutrienții prezenți în peștele afumat, cum ar fi acizii grași omega-3 și vitaminele B, pot sprijini sănătatea mentală, reducând riscul de depresie și îmbunătățind funcția cognitivă.

 

Produse similare

Tags :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *