Dificultate:
Usoara
Durata:
30 min
Pește:
Somn
Rețetă:
Fishmann
File de somn, crud „FISHMANN “
Sparanghel / de preferat proaspăt (in Aprilie – luile)
SOSUL OLANDEZ:
140g Unt nesărat
3 Gălbenusuri de ou
1 Lingură suc de lămiăe
1 Lingură apă
Sare
Piper
Sosul olandez: Amestecați gălbenușurile de ou, sucul de lămâie și apa, până când își dublează volumul. Apoi adăugați 1 lingură de unt la temperatura camerei în amestec și puneți cratița la foc mic și mai adăugați 1 lingură de unt. Amestecați constant sosul până când devine mai gros. Când amestecul începe să se îngroașe adăugați untul rămas, câte o lingură și amestecați bine. Reduceți temperatura la minim. Pregătirea sosului poate dura până la 10 minute. Adăugați sare și piper proaspăt măcinat după gust.
Sparanghelul se fierbe în apă cu sare, în funcție de grosime.
Prăjiți încet fileul de somn într-o tigaie cu puțin unt sau ulei, presărați cu sare și piper.
Adăugați pătrunjel pentru decor.
Poftă bună!
office@eco-nrg.ro
+40 742 243 494
Com. Ostroveni, nr 102 bis, Județul Dolj
Toate drepturile sunt rezervate. © 2024 fishmann.ro | Realizare site web Freevox
Lasă un răspuns