Fish Balls, Chiftelute din SOMN cu ceapa crocanta

Valoare energetică (kj/kcal):

742/178

Grasimi:

Din care acizi grasi saturati:

9,6g

2,2g

Glucide:

Din care zaharuri:

8,1g

4,8g

Proteine:

13,6g

Sare:

1,55g

Produs culinar gata preparat.

produs tratat termic prin prajire.

 Ingrediente:

Ingridiente: Carne de somn (Clarias Gariepinus) minim 77%, origine UE, apă potabilă, pesmet (făină de grau sare, drojdie) minim 3% ceapă, condimente și ierburi, făină de orez, ulei vegetal nehidrogenat de floarea soarelui si rapiță, sare, dextroză.

Metoda de productie: Acvacultura

Origine: Procesat in Romania

Alergeni: peste, GLUTEN

Poate conține urme de proteina din ou.

 

Previous
Next

 

Chiftelutele din somn (Clarias Gariepinus) sunt sanatoase si bogate in Omega-3. Procesăm doar ingrediente naturale și acordăm o mare importanță calității produselor utilizate.

CHIFTELUTE DE SOMN

Chifteluțele de pește somn sunt un preparat culinar popular, realizat prin amestecarea fileului de pește somn mărunțit cu diverse ingrediente și condimente, formând mici bile care sunt apoi prăjite, coapte sau gătite la abur. Acestea sunt cunoscute pentru textura lor fragedă, gustul delicat și versatilitatea în diverse preparate culinare.

Beneficii:

Sursă excelentă de proteine:

Chifteluțele de pește somn sunt bogate în proteine de înaltă calitate, esențiale pentru menținerea și repararea țesuturilor, funcționarea enzimelor și producerea hormonilor.

Bogate în acizi grași omega-3:

Peștele somn conține acizi grași omega-3, care sunt benefici pentru sănătatea cardiovasculară, reduc inflamațiile și sprijină funcția cognitivă.

Sursă importantă de vitamine și minerale:

Chifteluțele de pește somn oferă o gamă largă de vitamine (A, D, B12) și minerale (fosfor, seleniu, zinc), esențiale pentru sănătatea generală, funcționarea sistemului imunitar și sănătatea oaselor.

Textură și gust plăcut:

Aceste chifteluțe au o textură fragedă și un gust delicat, care le face atractive atât pentru adulți, cât și pentru copii. Gustul lor poate fi personalizat cu diferite condimente și ierburi aromatice, pentru a se potrivi preferințelor individuale.

Ușor de digerat:

Carnea de pește somn este ușor de digerat, ceea ce face chifteluțele de pește somn potrivite pentru toate vârstele, inclusiv pentru persoanele în vârstă și copii.

Promovează sănătatea mentală:

Consumul de pește, inclusiv somn, poate contribui la sănătatea mentală datorită conținutului de acizi grași omega-3 și vitamine B, care sunt importante pentru funcția cognitivă și reducerea riscului de depresie.

Aport caloric moderat:

În funcție de ingredientele utilizate în prepararea chifteluțelor, acestea pot oferi un aport caloric moderat, fiind potrivite pentru o dietă echilibrată și sănătoasă.

 

Produse similare