SUPA DE PRAZ CU CARNE TOCATA DE SOMN

Dificultate:

Usoara

Durata:

30-45 min

Pește:

Somn

Rețetă:

Fishmann

INGREDIENTE:

500 g de carne tocată de somn

300g de praz

Sare, piper, delikat/vegeta

Puțin ulei

250 ml smântână de gătit

150 g brânză topită

 

MOD DE PREPARARE:

Se rumenește carnea tocată în puțin ulei, se condimentează cu sare, piper și Delikat sau Vegeta.

Se taie prazul în inele și se adaugă la carnea tocată, se completeaza cu apă in functie de cat de lunga si subtire se doreste supa și se fierbe încet, până când prazul este moale. Adăugați smântâna și brânza topită și fierbeți scurt până când brânza s-a topit.

Se servește cu pâine proaspătă.

 

Pofta buna!

Alte rețete

File de somn cu paste si sos de rosii

File afumat de somn cu orez si legume in stil asiatic

Spaghete bolognese cu file de somn

Imagini

Supa de praz cu carne tocata de somn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *