Dificultate:
Usoara
Durata:
30-45 min
Pește:
Somn
Rețetă:
Fishmann
500 g de carne tocată de somn
300g de praz
Sare, piper, delikat/vegeta
Puțin ulei
250 ml smântână de gătit
150 g brânză topită
Se rumenește carnea tocată în puțin ulei, se condimentează cu sare, piper și Delikat sau Vegeta.
Se taie prazul în inele și se adaugă la carnea tocată, se completeaza cu apă in functie de cat de lunga si subtire se doreste supa și se fierbe încet, până când prazul este moale. Adăugați smântâna și brânza topită și fierbeți scurt până când brânza s-a topit.
Se servește cu pâine proaspătă.
Pofta buna!
office@eco-nrg.ro
+40 742 243 494
Com. Ostroveni, nr 102 bis, Județul Dolj
Toate drepturile sunt rezervate. © 2024 fishmann.ro | Realizare site web Freevox
Lasă un răspuns