Termeni si conditii – ASPECTE LEGALE

 

In aceasta sectiune va sunt prezentate conditiile de utilizare a serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre www.fishmann.ro. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste conditii oricand vom considera necesar, fara o notificare prealabila, fapt pentru care este recomandata citirea acestor conditii de fiecare data cand vizitati acest magazin.

 

Acest site este un material de informare si comunicare in timp real oferit de SC ECO NRG S.R.L., cu scopul de a prezenta informatii considerate a fi utile pentru toti partenerii si colaboratorii nostri, precum si pentru publicul larg. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

 

1. Drepturi de autor

 

Intregul continut al site-ului este protejat prin legislatia romaneasca si internationala a drepturilor de autor. Proprietarul drepturilor de autor este SC ECO NRG S.R.L. Aveti permisiunea de a tipari sau descarca sectiuni de materiale, din diferite zone ale site-ului, doar pentru utilizare proprie, non-comerciala.

 

2. Politica de utilizare a paginii

 

Prin accesarea si utilizarea acestui site, va asumati riscul si responsabilitatea totala pentru utilizarea ei si a Internetului. Vizitarea site-ului implica acceptarea acestor termeni si conditii.

 

SC ECO NRG S.R.L. nu garanteaza ca site-ul va functiona neintrerupt sau fara erori sau ca defectele din site vor fi corectate. Niciuna dintre informatiile ori datele prezentate nu creaza obligatii in sarcina SC ECO NRG S.R.L.

 

3. Confidentialitate

 

SC ECO NRG S.R.L. pune accent pe confidentialitatea datelor. Puteti naviga prin site fara sa oferiti nicio informatie despre dumneavoastra. Pentru a putea beneficia de serviciile pe care le solicitati, avem insa nevoie de unele infomatii despre dumneavoastra.

 

Astfel SC ECO NRG S.R.L. poate detine si folosi aceste informatii publice (furnizate de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc, care pot include, printre altele, nume, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folositi serviciile si produsele noastre etc.) doar pentru a va comunica oferte speciale si informatii actualizate despre serviciile si produsele oferite de catre SC ECO NRG S.R.L.

 

Toate datele prezentate pe site sunt cu caracter informativ, niciuna dintre informatiile prezentate nu creaza obligatii in sarcina SC ECO NRG S.R.L. Pentru orice alte informatii va rugam sa ne contactati.